Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Naše žákyně nás úspěšně reprezentovaly na brněnské Harmonii

Naše žákyně nás úspěšně reprezentovaly na brněnské Harmonii

O salónu | Speciální procedury | Novinky a akce | Fotogalerie | Ceníky | Otevírací doba | Kontakt

31.3.2017

Dne 28. 3. 2017 se konal další ročník celostátní soutěže Harmonie 2017 tentokrát v Brně na Střední škole Charbulova. Soutěžilo se v pánské disciplíně na téma „Elegantní pánský účes Pompadour“ – soutěžící Jana Hudzieczková, žákyně 3. ročníku oboru kadeřník, se umístila na 13. příčce.
V dámské disciplíně se soutěžilo na téma „Historický účes v moderním pojetí, inspirovaný dobou císařovny Sissi“, kde na cvičné hlavě svou představu ztvárnila Dita Stonawská, žákyně 2. ročníku, a umístila se na bronzové pozici. Na živém modelu svou představu ztvárnila Simona Popovičová, žákyně 2. ročníku, a obsadila 13. místo.
Soutěže ve fantazijním líčení na téma „Rapsodie v modrém“ se zúčastnila Barbora Kolaříková, žákyně 4.ročníku oboru kosmetička, a obsadila 6. místo.
Poděkování patří nejen soutěžícím za jejich snahu a píli, ale také modelům Tobiáši Konečnému, Andrei Šimíkové a Radce Kantorkové.

Další fotografie

Starší aktuality

Vítězství naší žákyně na celostátní soutěži v Praze 31.3.2017

Naše žákyně ve finále Talentu 2017 24.3.2017

ŘEDITELSKÉ VOLNO 21.3.2017

ŘEDITELSKÉ VOLNO 21.3.2017

ŘEDITELSKÉ VOLNO 21.3.2017

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy