Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Kraj ocenil nejúspěšnější žáky středních škol

Kraj ocenil nejúspěšnější žáky středních škol

16.11.2016

Zástupci Moravskoslezského kraje ocenili už tradičně nejúspěšnější žáky středních škol. Vítězové obdrželi certifikáty, dárkové poukazy na nákup zboží pro volný čas a sport a prezentační předměty. Rada kraje letos rozhodla o ocenění vítězů v kategoriích jednotlivec a a školní tým. V kategorii jednotlivců získalo ocenění 25 nejúspěšnějších žáků středních škol, v kategorii školní tým převzalo ceny pět nejlepších kolektivů středních škol Moravskoslezského kraje.

Za naši školu převzala ocenění Timea Pelková. Timea byla žákyní oboru vzdělání Pedagogické lyceum. Po celou dobu studia měla vynikající studijní výsledky a prospívala s vyznamenáním. V loňském školním roce úspěšně reprezentovala školu na okresní i krajské přehlídce Středoškolské odborné činnosti, kde obsadila v obou soutěžích 1. místo s prací z oboru ekonomika na téma Vliv marketingových triků na psychiku člověka.

Blahopřejeme.

Další fotografie

Starší aktuality

ŘEDITELSKÉ VOLNO 21.3.2017

Naše žákyně pomáhaly na turnaji v boccie 15.11.2016

Taneční 15.11.2016

Podzimní Proměna 11.11.2016

Vítězství našich žákyní v Městském kole ve futsalu 10.11.2016

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy