Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Stáž finských studentek z partnerské školy v Pori

Stáž finských studentek z partnerské školy v Pori

O salónu | Speciální procedury | Novinky a akce | Fotogalerie | Ceníky | Otevírací doba | Kontakt

2.5.2016

Dvě studentky kosmetických služeb Carla a Kirsikka z finského Pori vykonávají již třetí týden na naší škole odbornou stáž. Děvčata pracují na našem odloučeném pracovišti v kosmetickém salonu, kde se seznamují s našimi postupy, zkoušejí práci s odlišnými kosmetickými prostředky různých firem a především obsluhují zákaznice kosmetického salonu.

Studentky se nejen zdokonalují ve své budoucí profesi, ale rovněž se seznamují s Českou republikou, její historií, folklórem a našimi přírodními krásami. Již navštívily malebný hrad Bouzov a poprvé měly možnost si prohlédnout krasové jeskyně. Rovněž se seznámily s historickým městem Olomoucí a prošly si skanzen v Rožnově pod Radhoštěm, kde měly možnost shlédnout ukázku stavění májky spolu s tanečním a pěveckým vystoupením folklorního souboru. Viděly rovněž expozici v Dolních Vítkovicích.

První týden s děvčaty u nás byla i paní učitelka odborných předmětů na tzv.shadowing. Seznamovala se s výukou ve škole a rovněž sledovala naše studenty na odborné praxi.

Další fotografie

Starší aktuality

ŘEDITELSKÉ VOLNO 21.3.2017

Konverzační soutěž v anglickém jazyce 26.4.2016

Praxe našich žákyň v Portugalsku 26.4.2016

Stáž Erasmus+ v Portugalsku - první dny 19.4.2016

Úspěch naší žákyně na studentské konferenci „Labyrintem ekonomie“ 13.4.2016

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy