Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Naše žákyně opět úspěšné na celorepublikové soutěži

Naše žákyně opět úspěšné na celorepublikové soutěži

O salónu | Speciální procedury | Novinky a akce | Fotogalerie | Ceníky | Otevírací doba | Kontakt

15.3.2016

Dne 12. března 2016 proběhl v Praze na výstavišti již 21. ročník tradičního veletrhu World of Beauty & Spa. Své novinky ze světa profesionální kosmetiky, kadeřnictví a péče o své fyzické i duševní zdraví zde představovalo více než 300 vystavovatelů. Program se věnoval zkrášlovacím metodám, anti-agingu, péči, aromaterapii, relaxaci, regeneraci, metodám alternativní péče o zdraví i vzdělávání v těchto oblastech. Nelze opomenout ani nové trendy v líčení, účesech a odívání – look 2016.

Součástí veletrhu je celorepublikové finále kadeřníků a kosmetiček, kteří soutěží v nail-artu, líčení a účesové tvorbě několika typů. Tématem letošního finále byla "Extravagance na přehlídkovém molu".

Naši žáci oboru kadeřník a kosmetické služby se v minulých týdnech pečlivě připravovali a jejich práce byla také oceněna. Na veletrhu v Praze byly totiž úspěšné obě žákyně, které sklízely úspěchy už na Kalibr Cupu v Lanškrouně. Žákyně Barbora Kolaříková ze třídy HK3.B se umístila v kategorii líčení na úžasném třetím místě. A Dominika Uhrová obsadila v kategorii dámský účes krásné 6. místo.

Dívkám gratulujeme a děkujeme za úspěšnou reprezentaci školy!

Další fotografie

Starší aktuality

Jaro 2016 je plné zahraničních projektů 14.3.2016

Naše škola na akci Sportovec roku 10.3.2016

Výhra v soutěži Euroscola 10.3.2016

Mezinárodní setkání studentů ve Štrasburku 10.3.2016

Přivezli jsme „zlato“ ze soutěže EUROGAME 10.3.2016

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy