Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Výběr žáků na jazykově vzdělávací pobyt v Anglii

Výběr žáků na jazykově vzdělávací pobyt v Anglii

15.9.2015

Všichni studenti denního studia, kteří mají zájem zúčastnit se pobytu v Anglii, se mohou začít přihlašovat u Ing. Petroncové, kde jsou k dispozici přihlášky. Přihlášky podepsané rodiči odevzdejte nejpozději do pondělka 21. 9. 2015.

Ve středu 23.9. proběhne výběr studentů. Zájemce čeká test z anglického jazyka, který se skládá z poslechového cvičení, práce s textem a gramatiky. Další podmínkou je motivační dopis v angličtině, kde uchazeči vysvětlí, proč se chtějí zúčastnit jazykového pobytu v Anglii a proč by měli být vybráni. Po posouzení testů bude vybráno 20 studentů s nejlepšími výsledky. V případě rovnosti hlasů bude rozhodovat motivační dopis. Testování proběhne ve 14.30 v učebně č. 1. Pokud někdo ze zájemců má v této době odbornou praxi, bude omluven.

Vzhledem k tomu, že naše škola získala dotaci na uspořádání pobytu, jediným výdajem bude vstupné na jednotlivé památky a samozřejmě kapesné. Předpokládaná částka, kterou vybereme před odjezdem, je 3000 korun. Pojedeme v říjnu, popř. listopadu.

Všem přeji hodně štěstí.

Ing. Jana Petroncová

 

Starší aktuality

ZMĚNA TERMÍNU K MODE 10.9.2015

Připravujeme jazykový pobyt v Anglii 7.9.2015

Výběr účastníků stáže v Portugalsku 7.9.2015

SPORTOVNĚ TURISTICKÝ KURZ NA OSTROVĚ ELBA 30.6.2015

VODÁCKÝ KURZ NA LUŽNICI 2015 30.6.2015

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy