Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Přehlídka Ekofilm

Přehlídka Ekofilm

9.10.2014

Minulý týden se konala přehlídka krátkých filmů s ekologickou tematikou. Přehlídka byla součástí Mezinárodního filmového festivalu Ekofilm, kdy se v mnoha městech po celém světě konaly akce na podporu ekologických aktivit. Naši studenti se zúčastnili dvou různorodých projektů.

Ve čtvrtek 2.10. 2014 třída H2.B v doprovodu paní učitelky Smejkalové, školní koordinátorky EVVO, navštívila Ekofestival na Albrechtově střední škole v Českém Těšíně. Vedle zhlédnutí dvou zajímavých filmů mohli studenti ochutnat gastronomické speciality připravené z bioproduktů, vyzkoušet si tisk ekologickými barvami a také navštívit Ekolympiádu, která se týkala problematiky likvidace odpadů a fair trade produktů.

Ve čtvrtek i v pátek se pak vybraní žáci vypravili do Městského kulturního domu v Karviné, kde zpestřili oba festivalové dny módní přehlídkou kolekce šatů vyrobených z netradičních, recyklovatelných materiálů.

Další fotografie

Starší aktuality

Vítězství na Harmonii 2014 1.10.2014

Naše studentky pomáhaly při Běhu naděje 25.9.2014

Nové hřiště otevřeno sportovním dnem 17.9.2014

Slavnostní otevření školního hřiště 14.9.2014

Portugalsko - 2. kolo 17.8.2014

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy