Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Charitativní sportovní dopoledne

Charitativní sportovní dopoledne

23.6.2014

Krásný slunečný pátek 13. 6. vůbec nebyl smolný, ale naopak plný zábavy. Studenti pedagogického lycea a sociální činnosti se vypravili do hotelu Energetic v Rožnově pod Radhoštěm, kde se konalo sportovní dopoledne pro žáky 5. - 7. tříd ZŠ Moravskoslezského a Zlínského kraje (asi 300 dětí). Svou účastí a úspěšným splněním všech disciplín podpořili žáci sluchově postiženého chlapce, který od vedení hotelu obdržel dárkový poukaz v hodnotě 3000 Kč.

Naši žáci pomáhali na jednotlivých stanovištích, kde probíhaly soutěže v lukostřelbě, slalomovém běhu s gymnastickými míči, dále hod na cíl, rychlá chůze s dřepy, přetahování lanem, hod do koše, skok v pytlích, štafetový běh s kuželkou, trojskok snožmo, přeskok švihadla a chůze zručnosti s pálkou a míčkem. Soutěže byly napínavé a pro mnohé děti náročné, ale všichni si den užili a měli radost, že se celá akce vydařila a splnila svůj účel.

Další fotografie

Starší aktuality

Výlet do Štrasburku bude! 13.6.2014

SOUTĚŽÍME O VÝLET DO ŠTRASBURKU ! 5.6.2014

Projekt "Z pohádky do pohádky" kadeřníků a kosmetiček 28.5.2014

Informační portál stazujeme.cz 20.5.2014

Český den proti rakovině 20.5.2014

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy