Logo STŘEDNÍ ŠKOLA
Střední škola,
Havířov - Prostřední Suchá, příspěvková organizace
Logo Moravskoslezský kraj

Jste tady: Úvodní strana > Aktuality > Informační portál stazujeme.cz

Informační portál stazujeme.cz

20.5.2014

Naši studenti mají posledních deset let možnost pravidelně vyrážet na stáže do zahraničí, kde sbírají praktické zkušenosti ze svého oboru. Přes dřívější projekt Leonardo da Vinci - mobility mohli navštívit například Anglii, Německo, Irsko či Finsko a také v současném novém projektu Erasmus+ budeme ve výběru zajímavých destinací a organizování stáží pokračovat. Pro zájemce o stáž vznikl nový portál, který si klade zacíl poskytnout co nejlepší informace a zároveň vyzvat absolventy stáží ke spolupráci.

Portál se jmenuje prostě Stážujeme.cz. Zájemci se tu dozví, jak fungují stáže v rámci programu Erasmus+, kdo na ně může vyrazit, jak se na ně přihlásit a zároveň se nechat inspirovat zážitky těch, kteří na pracovní stáži již byli. Tímto bychom rádi vyzvali všechny naše studenty, kteří se stáží zúčastnili, aby se také zapojili a svým přičiněním přispěli ke zkvalitnění této webové stránky.

Starší aktuality

Český den proti rakovině 20.5.2014

Úspěch v soutěži Talent 2014 18.5.2014

Informace o připravované stáži v Portugalsku 16.5.2014

Jeden projekt končí, další nás možná čeká ... 15.5.2014

Úspěch v krajském kole Středoškolské odborné činnosti 14.5.2014

Menu - Úvodní strana Menu - Navigační menu Menu - Vyhledávání Menu - Aktuality Menu - Fotogalerie Menu - Kontakty Menu - Facebook Menu - Instagram Webová stránka školy